Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009

Τα ξανα-πήρα στο κρανίο...


Πω πω τι ήττα ήταν αυτή (πάλι)!!!
Πρώτο χτύπημα… σε έρευνα της comScore, η Ελλάδα είναι απούσα. ΓΙΑΤΙ ???, αφού περιλαμβάνει το μικρό Βέλγιο, τους Πορτογάλους και τους μη Ευρωπαίους Τούρκους… 17 χώρες εξέτασε, γιατί άφησε έχω την κοιτίδα του Πολιτισμού?
Χτύπημα δεύτερο … Τούρκους. Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους (έτσι και αλλιώς τα παιδιά των παιδιών μας μάλλον Ισλαμιστές θα είναι, βλέπε σχετικό ρατσιστικό μου post), αλλά να έρχονται πρώτοι σε όλη την Ευρώπη σε χρήση στο Internet! Μετά τους Γερμανούς, τους Άγγλους και τους Γάλλους, στην έβδομη θέση έρχονται οι Τούρκοι από πλευράς αριθμού χρηστών (με 17 εκατ. χρήστες).

Το πιο κουφό … είναι ότι αποδεικνύονται οι πιο heavy users από τις 17 χώρες, με 32 ώρες εβδομαδιαίως !!! Θα μπορούσε κανείς να κάνει πλάκα, π.χ. θέλουν μια ώρα να πληκτρολογήσουν ή ξεχνάνε το PC ανοικτό, αλλά μάλλον τα ευρήματα δεν προσφέρονται για πλάκα. Το μέλλον μιας χώρας εξαρτάται από το βαθμό που αγκαλιάζει τις νέες τεχνολογίες και εδώ φαίνεται ότι πρέπει να προβληματιστούμε πολύ …

Το τρίτο χτύπημα είναι αυτό της «απορίας» … αυτό το DOL που βλέπουν 10 εκατ. Τούρκοι τι στο καλό είναι? Μήπως είναι ο Λαμπράκης δηλαδή το http://www.dol.gr/ ? Λες ακόμα και εκεί να κάνει κουμάντο … ? Οχι βρε ούφο, είναι το http://www.dol.org/ το United States Department of Labor !!!- Το internet αποτελεί κύριο μέσο ενημέρωσης για τα εργασιακά θέματα στην Αμερική !!!

Δείτε τους πίνακες παρακάτω ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου