Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009

Να πρωώθηση της χώρας !!!

Για να μην μου λέτε ότι μονάχα γκρινιάζω, να μια καλή, μοντέρνα, χαμηλού κόστους, υψηλής απόδοσης ιδέα για την προώθηση της Ελλάδας. Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο , το γεμάτο με την αγάπη του για την πανέμορφη Ελλάδα και τους ανθρώπους της, αλλά και τη λυπηρή διαπίστωση ότι το σύστημα κυριολεκτικά τον έχει ... (αυτό για τις παραλίες με τους 100 εθελοντές που τελικά έγιναν ένας – σου ξεσκίζει το ηθικό).

Που είναι (οεο) ο Δήμαρχος Νάξου ???, ο Νομάρχης Κυκλάδων???, ο Υπουργός Τουρισμού ???, να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα αυτό, να πάνε να μιλήσουν με τον άνθρωπο?

Σκεφτείτε την πιθανότητα όλοι οι ξένοι που έχουν αποφασίσει θα έρθουν εδώ και να ζήσουν στην Ελληνική επαρχία αμείβονταν (όχι απαραίτητα χρηματικά) επειδή διατηρούν ένα blog και γράφουν για την εδώ εμπειρία τους (δείτε το παράδειγμα του “the best job of the world” της Αυστραλίας φυσικά).

Μια επικοινωνιακή ενέργεια πολύ χαμηλού κόστους και μεγάλης απόδοσης, αντί να επενδύουν εκατομμύρια σε media περασμένης αξίας με αμφίβολα αποτελέσματα ("άρε ούφο Nielsen και τις μίζες πως θα τις πάρουν ... " - ίσως μου πείτε).

Το invest in Greece, επικοινώνησε ποτέ με τον άνθρωπο αυτό ? Με απλές κινήσεις (εάν σε ενδιαφέρει η δουλειά σου) μπορείς να κάνεις θαύματα και μερικές φορές να πετύχεις πολύ περισσότερα από το να υλοποιήσεις πανάκριβες λύσεις όπως συμμετοχές σε εκθέσεις, πολυέξοδα ταξίδια πολυμελών ατόμων κλπ.

Αυτός ο άνθρωπος, εύκολα θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής και «πωλητής» της Ελλάδας, αχχ τρελαίνομαι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου