Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

Ένα εκατομμύριο εδώ κι εκεί – το σωστό όμως πρέπει να αναγνωρίζεται

Για κάποιον που υπήρξε θερμός οπαδός του κ. Λεωνίδα Κύρκου και του Στέφανου Μάνου, η ακόλουθη επισήμανση (το post αυτό δηλαδή) είναι τελείως οδυνηρό και το κάνω με πολύ λύπη…..

Ένα εκατομμύριο δολλάρια έδωσε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ για να κοιμηθεί με τη Ντέμι Μουρ στην ταινία Indecent proposal του 1993. Άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ έδωσε ο Καρατζαφέρης στο Κράτος μας. Αλλά όσο και να βρίσκω τα του κ. Καρατζαφέρη (άσε καλύτερα να μην το πω) δεν μπορώ παρά να τους επαινέσω για την Επιταγή του 1 εκατομμυρίου ευρώ υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής που παρέδωσε πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης στον Υπουργό Οικονομίας κ. Παπαθανασίου. Όσο και να διαφωνεί μαζί του (και εγώ πρώτος – πρώτος) θεωρώ αξιέπαινη αυτή τη χειρονομία (ασχέτως εάν το κάνει για ψηφοθηρικούς λόγους). Όσο λιγότερα σκουπίδια έχουμε στους δρόμους με τις αφίσες (αλήθεια, θα τα μαζέψει κανείς αυτές που έβγαλε παράνομα σε όλα τα φανάρια – ακόμα και σε δέντρα – η ΟΝΝΕΔ σε όλα τα Μεσόγεια, για την ομιλία του κ. Καραμανλή στο Μαρκόπουλο?) Βλέπετε μένω Παιανία και έχω πήξει αυτές τις μέρες!

Όσο λιγότερα άχρηστα τηλεοπτικά σποτ με κραυγές «ψηφίστε εμένα» τόσο το καλύτερο. Αυτό που είναι πραγματικά διαφορετικό (πέρα από τις ταμπέλες) είναι να βοηθάμε τους αδύνατους στην κοινωνία μας. Άρα (δυστυχώς πρέπει να το πω) … μπράβο κ. Καρατζαφέρη, (ουφ το είπα και τελείωσε). Τελικά το ένα εκατομμύριο που θέλω εγώ για να κοιμηθώ με τη Μισέλ Φάιφερ ποιος θα μου το δώσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου