Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009

ψηφοφορία

Το Athens Photo Inspiration 09 πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 14 Ιουνίου. Η πολυ καλη διοργάνωσή αποτέλεσε μια ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε μια γιορτή αφιερωμένη στην τέχνη, με διαγωνιστικό χαρακτήρα, και κύριο στόχο την υποστήριξη της ατομικής και συλλογικής καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από τη φωτογραφία.
Περίπου 500 φίλοι του φωτογραφικού μέσου, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, συμμετείχαν στον πιο απολαυστικό φωτογραφικό «μαραθώνιο» στο κέντρο της Αθήνας, καταγράφοντας μέσα από το δικό τους φακό και σε διάστημα έξι ωρών, μια σειρά θεμάτων με έμπνευση την καθημερινή ζωή στην πόλη.
Η ψηφοφορία για τα βραβεία κοινού ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου. Μπείτε στο site έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου, για να δείτε και να ψηφίσετε τις τρεις καλύτερες φωτογραφικές εμπνεύσεις, δεν σας λεω ποια είναι η δική μου !!!.
Το Athens Photo Inspiration διοργανώθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, με την υποστήριξη του Nestea, στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών ενεργειών του Athens Photo Festival 09.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου