Σάββατο, 6 Ιουνίου 2009

Πως θα είναι το μέλλον εαν συνεργαστούμε ?

Δεν ξέρω ποιος είναι πιο σπουδαίος, αυτός που βρήκε και επισημάνει τα εξαιρετικά video αυτά, οι αυτοί που μιλανε στα 2 αυτά video.

2 video από 2 τελείως διαφορετικά χώρους (Τεχνολογία και Πολιτική) αλλά ίσως όχι τόσο διαφορετικά, γιατί αναφέρονται η μάλλον δίνουν στίγμα πως θα είναι (ή μπορει να ειναι) το μέλλον. Μιλώ για:

Την προχθεσινή ομιλία του Barack Obama και του
Την αρχική παρουσίαση του Lars Rasmussen για το Wave της Google

Δείτε τα, από ΤΟ blog του Νίκου "Πλαστικού"
εδω το πρώτο, το δεύτερο εκεί .

Ουσιαστικά μηλανε και ο Lars και ο Barak για το ίδιο ακριβώς θέμα, την συνεργασία και πως θα γίνεται στο μέλλον ...

cun current wave document editing !!! απίστευτο - Η σημερινή έννοια του document και του word αλλά και του office πάει ... Αξίζει να προσέξτε τον απλό, informal αλλά και professional τρόπο που ο Lars και η ομάδα του κάνει παρουσία του και κρατά συνέχεια ψηλά το ενδιαφέρον των 4000 ακροατών του. Υποδειγματικός.
Και πάλι κάποιος ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ, που είναι γνώστης της Ιστορίας (και του Κορανίου) – καταλαβαίνει και κάνει το καθένα να καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι άσπρα και μαύρα και εάν θέλουμε να βρούμε λύσης πραγματικά, μπορούμε. Είναι απίστευτο ότι ο ίδιος λαός που επέλεξε τον Barack Obama πριν λίγα χρόνια είχε επιλέξει το G. Bush.

Πάντως όταν δημιουργεί κανείς πολύ υψηλες προσδοκίες, πολλές φόρες …

Πάντως εάν ξανά ακούσω κάποιον να βρίζει και να λέει ότι η τηλεόραση είναι γεμάτη σκουπίδια είναι πλέον οριστικό - αυτός είναι τότε ο μεγαλύτερος σκουπιδοφαγος, γιατί υπάρχει πολύ ενδιαφέρουσα και χρηστική πληροφόρηση αρκεί να ψάξουμε λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου