Κυριακή, 14 Ιουνίου 2009

Πω - πω τι ωραία ημέρα και αυτή ...


ξεκινώντας από τον αρχαίο ναό του Σουνίου σε ένα αγώνα δρόμου 9 χιλιομέτρων που κατέληγε στο Λαύριο. Αναλυτικές πληροφορίες για τα αποτελέσματα εδω.Αμέσως μετά, ένας "μαραθώνιος" φωτογραφίας διάρκειας 6 ωρών, που με πήγε από την Ομόνοια μέχρι την Ακρόπολη και από του Ψυρή μέχρι την πλατεία Παντελεήμονα.

Τελικά, το να διαλέγεις τις καλύτερές σου φωτογραφίες, είναι ίσως πιο δύσκολο από το να βγάλεις ωραίες φωτογραφίες. Βλέποντας τώρα τι τράβηξα σε μεγάλη οθόνη, μάλλον θα έδινα 3 διαφορετικές, αλλά τι να κάνουμε... Δείτε κάποιες άλλες εδω:


ΥΓ: πάντως η Αθήνα - το κέντρο της - έχει γεμίσει από ξένους (και όχι τουρίστες). Δεν είναι καθόλου πια η Αθήνα που ήξερα ... Είναι πλέον μια πόλη που δεν θέλω να την ξέρω ...

Το τέλος της ημέρας ήταν το καλύτερο. Γύρισα εξουθενωμένος και χάζευα τα μικρά μου παιδιά να χοροπηδάνε μέσα σε μια πλαστική πισίνα που έχουμε στο κήπο.

Κοίτα να δεις, σκέφτηκα, πως είναι δυνατόν να διασκεδάζουν χωρίς να τρέχουν ούτε σε ανηφόρες και κατηφόρες ούτε να παιδεύονται να βάλουν χιλιάδες λέξεις σε μια εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου