Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

Είναι ωραίο θέαμα αυτό ...

Όχι δε μιλώ για τη γυναίκα - μια χαρά είναι (αρκεί μόνο να συμφωνείς μαζί της ή /και να έχεις ωτοασπίδες), μιλώ για το Τσιγάρο.

Από σήμερα τέλος. Άντε και εσύ Λιάνα που ψοφάς να είσαι στο επίκεντρο, σταμάτα επιτέλους το τσιγάρο μπροστά στην οθόνη. Δεν σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι ίσως επηρεάζεις (και οδηγείς στο κάπνισμα) μερικούς νέους/νέες που εκστασιάζονται με την (επιτυχημένη ομολογουμένως) ευφράδεια, άνεση και ανατρεπιτικότητα του (χαρισματικού) σου λόγου?

Βρε Λιάνα, εσύ με ένα μυαλό τόσο λαμπερό, γιατί στερείς από τον εαυτό σου να έχεις ένα πιο λαμπερό δέρμα? Αυτή η εξάρτησή σου (που αντικειμενικά σου κάνει κακό) δεν είναι μια απλώς δήθεν μαγκιά, είναι μια βλακώδης συνήθεια που εξυπηρετεί τις αχόρταγες πολυεθνικές για τις οποίες μας λες συνέχεια ότι τάχα μου πολεμάς.

Μια συνετή Λιάνα (και πιο υπεύθυνα χειριζόμενη τη δημόσια εικόνα της) εάν δεν το έκοβε, τουλάχιστον δε θα προκαλούσε με το να ρουφά με ηδονή και περίσσια χάρη το τσιγάρο μπροστά στην οθόνη. Κρατά αυτήν τη βλαβερή συνήθεια τουλάχιστον για τον εαυτό σου, όταν είσαι μόνη σου (ή έστω μπροστά στο καθρέφτη). Επιτέλους κάποια σοβαρότητα, όχι άλλη ανωριμότητα πια ... (ειδικά από κάποιον άνθρωπο τόσο χαρισματικό όσο εσύ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου