Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

Michael JacksonΤι κατάλαβα εγώ που πέθανε ? – 2 πράγματα:

1. Ότι το Ιντερνετ είναι σαν τη ζωή μας, απρόβλεπτο, άναρχο και ανατρεπτικό! Πέθανε ένας άνθρωπος και ολόκληρο το BBC νόμιζε ότι δέχτηκε επίθεση από χάκερς, αχχχ βρε Μιχάλη χάλαγες τον κόσμο με την παρουσία σου - χάλασες (προσωρινά) το internet με την απουσία σου.
(Παγκόσμιο slowdown στο διαδίκτυο καθως το internet υπέφερε σήμερα το πρωί, μετά τα εκατομμύρια κόσμου που προσπαθούσαν να επιβεβαιώσουν την είδηση του θανάτου του Michael Jackson. Η Google επιβεβαίωσε στο BBC ότι όταν 'εσκασαν' τα νέα, φοβήθηκε ότι έχει υποστεί ηλεκτρονική επιθεση και της έχουν πάρει τον έλεγχο χάκερς!Εκατομμύρια κοσμου έβαζε το όνομα του βασιλιά της Ποπ στο Google και ερχόταν αντιμέτωπος με ένα "error page".Το Twitter επίσης κράσαρε με τον όγκο των πληροφοριών που χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία από την ώρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Michael Jackson. Σύγχυση προκλήθηκε και στην Wikipedia καθώς οι συντάκτες προσπαθούσαν να είναι ενημερωμένοι κάθε λεπτό και οι πληροφορίες διαδέχονταν η μία την άλλη).

2. Ότι τα λεφτά και η δόξα δεν έχουν καμία, μα καμία απολύτως αξία. Ο άνθρωπος αυτός τα είχε όλα - σχεδόν όλα – (την ησυχία του δεν είχε. Ούτε έναν καφέ δεν θα μπορούσε να πιει σε μια απλή πλατεία οποιασδήποτε χώρας με την ησυχία του, χωρίς να γίνεται χαμός).
Αλλά να ... δείτε η μάνα μου είναι 80 (αν και συμπεριφέρεται λες και είναι μόλις 60) ακομα και δεν έχει το ένα δισεκατομυριοστό από την δόξα και ένα τρισεκατομυριαστο από την περιουσία του (μάλλον πολύ λιγότερα) είναι πολύ πιο πλούσια από εμπειρίες και χαρές κατά 30 ολόκληρα χρόνια …
Πω πω... τελικά για άλλη μια φορά τα λεφτά – η δόξα – και τα επαγγελματικά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία γιατί τελικά δεν ξέρεις πότε θα σημάνει και το δικό σου προσωπικό καμπανάκι με «game over». Το σάβανο δεν έχει τσέπες και εκεί σταματάνε όλα. Οπότε όλα είναι σχετικά. Ας αφήσω εγώ το γράψιμο και εσείς το διάβασμα και ας πάει ο καθένας να κάνει κάτι πιο ολοζώντανο πχ SEX Άντε γεια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου