Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009

ΟΤΕ (Oχι Tεχνικές Επενδυσεις ?) or Invest in Greece

Αντιγράφω από τη Ναυτεμπορικη online:
" ... Παρουσία εισαγγελέα και δυνάμεων των ΜΑΤ πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ. Συνδικαλιστικά στελέχη της ΟΜΕ-ΟΤΕ και εργαζόμενοι στον Οργανισμό είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι με στόχο να παρεμποδίσουν τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης των μετόχων του ομίλου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 4.30 το απόγευμα. Τελικά, η συνέλευση έγινε έξω από το κτίριο εν μέσω συνθημάτων από τους διαδηλωτές εγκρίθηκαν όλα τα θέματα για τα ... "
Αν και ήμουν σε ένα διπλανό κτίριο και άκουγα τα τραγούδια από τα μεγάφωνα, μόλις το βράδυ συνειδητοποίησα τι γίνεται ...
Eνας επενδυτής απαγορεύεται να πάει σε ΓΣ, είναι δυνατόν ?
Από την άλλη, είναι δυνατόν να μην μπορεί κάποιος επιχειρηματίας (με οποιοδήποτε όνομα) να έχει δικαίωμα να τερματίσει μια επιχειρηματική δραστηριότητα... (σημειώστε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερες εφημερίδες από ότι στην Αγγλία, με τους πολύ περισσότερους κατοίκους και υψηλότερο % ανθρώπων που διαβάζουν).
Πως είναι δυνατόν να θέλουμε να έχουμε Ξένες Επενδύσεις σε αυτή την χώρα ??? Τι να κάνει το Invest in Greece όταν οι ίδιοι τρώμε τις σάρκες μας? Υπάρχει κοινή λογική σε αυτή τη χώρα που το παράλογο έχει γίνει λογικό και το λογικό παράλογο???

Νομίζω ότι έχουμε περάσει σε μια εποχή Δ.Ε.Η. (Δικτατορία της Ελληνικής Ηλιθιότητας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου