Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009

Νυχτερινή Εξόρμηση στη Λαυρεωτική με το Αβε Μαρία.


Ολοκληρώθηκε η 4η Νυχτερινή Δρομική Εξόρμηση στη Λαυρεωτική, όπου 100-150 δρομείς και ποδηλάτες, έσπευσαν να βρουν τη νυχτερινή Σαββατιάτικη λύτρωσή τους από τα τετριμμένα, στις ανηφοριές και τα σκοτεινά δάση του Λαυρίου.

Ο "αγώνας" που έγινε σε ιδιαίτερα φιλική και παρεείστικη ατμόσφαιρα, ήταν αφιερωμένος στο Γιάννη Παπαματθαίου. Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος από αρχάριοι και πρωτάρηδες, έως Σπαρταθλητές, Ironmen και Ολυμπιονίκες, από παιδιά 10 χρονα, μέχρι παιδιά 70 ετών. Συμπαθέστατα πιτσιρίκια συναγωνιζόταν ποιος θα σου έδινε πρώτος μπουκαλάκι με νερό στους 5 σταθμούς τροφοδοσίας,. Ετρεξα τα 21,1 χιλιόμετρα μυρίζοντας τα πεύκα, ακούγοντας από το iphone κλασσική μουσική και Όπερα μέσα στο σκοτάδι - όπερ και το ΑΒΕ Μαρία - και πίνοντας 5 χ 3 μπουκάλια νερό, μη στενωχωρίσω και κανένα πιτσιρίκι. Πάντως το ευχαριστήθηκα δεόντως (αν και τα τελευταία 3 χιλιόμετρα μου φάνηκαν 30!) Μετά το νυχτερινό τρέξιμο ακλούθησε μεταμεσονύχτιο μπάνιο και φαγοπότι.
Χωρίς χορηγούς, χωρίς σοβαροφανείς δημοτικούς παράγοντες, ένας "αγώνας" άνευ συναγωνισμού, διοργανωμένος από δρομείς για δρομείς…

Ευχαριστώ και συγχαρητήρια (ιδιαίτερα στο Διαμαντή - Γιώργο και τα Πιτσιρίκια) αλλά και σε όλους - εμένα να με υπολογίζετε και σαν εθελοντή το 2010 !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου