Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

3 ώρες, 39 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα απόλαυσης


Όχι μόνο έτρεξα αλλά τερμάτισα κιόλας – και με τα δικά μου δεδομένα – σε καλό χρόνο !Το όριο ήταν 5 ώρες και εγώ έκανα το απολαυστικό 3 ώρες, 39 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα. Το καλό δεν ήταν ότι τερμάτισα με ρυθμό εκατοστάρι αλλά ότι στα τελευταία 5 χιλιόμετρα, πέρασα 12 – (που όλοι ήταν πολύ νεότεροι από εμένα), χε χε ...Η κατάταξη 52 σε περίπου 100 για κάποιον που πρώτη φορά έτρεξε 32 χιλιόμετρα, δεν είναι άσχημη ειδικά όταν είσαι 450 ετών (άσε που η μεγαλύτερη απόσταση που είχα τρέξει ποτέ σε βουνό, ήταν 24 χλμ).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ (εκτός από την οικογένειά μου) στον προπονητή και φίλο Γιώργο Δούση και στην Αγγελική Ζησιμάτου (shiatsu therapist) χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους μάλλον θα είχα κολλήσει σε μια απο τις λάσπες των ανηφόρων.

Η διαδρομή μαγευτική, η περιοχή είναι ίσως η ομορφότερη στην Ελλάδα (διαβάστε για την εκδρομή στο blog αυτό, αύριο).

Η διαδρομή της κατηφόρας προς την κοίτη του Αρκουδορέματος και το μονοπάτι VFT δίπλα στο ποτάμι, ήταν «όλα τα λεφτά». Από τη μια φώναζε το iphone "σταμάτα να βγάλω φωτογραφίες "από την άλλη το Garmin (ρολόι) μου ούρλιαζε "μην τολμήσεις να σταματήσεις".

Εκτός από τα gel κάθε 30 λεπτά, πήρα μια γερή ενίσχυση δυναμωτικού όταν σε μια ανηφόρα έφτασα κοντά σε ένα συναθλητή μου. "Γεια" του λέω καθώς προσπέρναγα, στάθηκα λιγο (έκοψα ταχύτητα δηλαδή)… τον κοίταξα.. δεν κρατήθηκα. "πόσο χρονών είσαι?" τον ρώτησα ευγενικά, "27..." απάντησε, πω πω ... σαν να ήπια 50 δυναμωτικά gel μαζί – έφυγα σφαίρα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Η διοργάνωση άψογη, θα επανέλθω στο άρθρο αυτό με κάποιες παρατηρήσεις για τον αγώνα αλλά το επιστέγασμα είναι ένα, «η Αλίκη κάνει θαύματα στην μαγική αυτή περιοχή ».

Τα επίσημα αποτελέσματα εδώ

KM Rank Time
7km 63 5,61
14km 64 1,48
24km 61 2,42
32km 52 3,39,56

Άντε και του χρόνου (ΣΙΓΟΥΡΑ!)

Υ.Γ.: όταν στη ζωή σου νομίζεις ότι είσαι μοναδικός κάνεις μεγάλο λάθος, όχι μόνο ήταν συμπαθητικός, όχι μόνο δουλεύει στην επικοινωνία, όχι μόνο είχε έρθει και αυτός οικογενειακώς με αυτοκινούμενο και iphone, αλλά είναι και πολύ καλός (καλύτερος) αθλητής. Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο Τατόι...

Η εκδρομή εδώ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου