Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

SKI τώρα !!!


Πάντα το έλεγα … Ο Μάρτιος είναι ο καλύτερος μήνας για ski στην Ελλάδα. Το Σαββατοκύριακο που μόλις τελείωσε ήταν ίσως το καταπληκτικότερο διήμερο. Με αρκετό χιόνι μέσα στις πίστες και με λιγοστό κόσμο και η Φτερόλακα και τα Κελάρια ήταν μια απόλαυση, καθόλου αέρα και με σχεδόν καθόλου ουρές, έκανες το ski της ζωής σου. Την Κυριακή η θερμοκρασία ανέβηκε αρκετά και το χιόνι άρχισε να χαλάει μετά τις 13:15, αλλά όσοι ξεκίνησαν το ski από τις 8:00 είχαν ένα γεμάτο πεντάωρο με καταπληκτικές συνθήκες.
Είναι κρίμα πως πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι οι καλύτερες μέρες δεν είναι τα Χριστούγεννα, αν και ο καιρός θα ζεστάνει και άλλο, να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν και άλλες καλές χιονοδρομικές μέρες φέτος, γιατί θα … χιονίσει ξανά ...
 
Κατ' εμέ, οι συνθήκες για να βελτιώσετε την τεχνική σας και το στυλ σας, είναι ιδανικές, (κυρίως γιατί οι πίστες είναι άδειες και δεν κινδυνεύετε να σας χτυπήσουν άλλοι) – επικοινωνήστε εδώ με έναν από τους καλύτερους και υπομονετικότερους Δασκάλους Ski , τον Βασίλη Μπαλτούμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου