Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Παρανεστι είσαι στην καρδιά μου !!!


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος ο αγώνας των 30χλμ PP στο Παρανέστι. Με μία νέα διαδρομή  (πολύ πιο όμορφη- πολύ πιο δύσκολη) περισσότερα χλμ σε μονοπάτια και δίπλα στο ποτάμι… με μια λέξη εξαιρετικό!!!

Οι εθελοντές μικροί – μεγάλοι, ήταν άψογη και τα χαμόγελα παντού. Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση στα 30 χλμ ήταν μία ακόμα καινοτομία. Ο αγώνας αυτός που θα έπρεπε να είναι πρότυπο για άλλα χωριά και πόλεις στην Ελλάδα γιατί προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την τοπική κοινωνία.
Το μόνο που χρειάζεται είναι ακόμα περισσότερη και σωστη επικοινωνια ώστε να γίνει πιο γνωστός και να αυξηθούν και άλλο οι συμμετοχές. Άντε και του χρόνου!

Αμοντάριστα πλάνα (ο δικος μου χρόνος αποδεκτος, εαν λάβει κανεις υποψη του, οτι ετρεχα αρωστος με πυρετό - κατι που με κυνηγα εδω και 2 εβδομαδες)

Αμοντάριστα πλάνα - δείτε ένα slideshow της περιοχής εδώ

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφο το κείμενό σας. Χάρηκα που το διάβασα και μεταφέρθηκα νοερά στην Παρανέστια Γη.
    Δεχτείτε τα δικά μου συγχαρητήρια για την αγάπη σας σε διαδρομές μέσα στη φύση όπως οι αγώνες του Παρθένου Δάσους Παρανεστίου - http://paranestivft.com (και όχι μόνο) που εκφράστηκε πολύ σωστά και άμεσα στην ομιλία σας στο TEDxAcademy.

    Keep running!

    ΑπάντησηΔιαγραφή