Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

25.000.000 Πέτρες


Με πολλά χαμόγελα και πλήρη επιτυχία έγινε την Κυριακή 15/5... Ο ΑΓΩΝΑΣ !!!

Αψόγος από κάθε άποψη ο φετινός αγώνας, ενώ στη διαδρομή των 25 χλμ η μικρή έξτρα ανηφόρα προς το Φλαμπούρι ήταν όλα τα λεφτά ...

Ετσι όπως και πέρσι ... " Πέτρες μικρές, πέτρες μεγάλες, πέτρες μικρομεσαίες, πέτρες κοφτερές, πέτρες αριστερόστροφες, πέτρες ακανόνιστες, πέτρες ποταμίσιες, πέτρες όρθιες, πέτρες πλαγιαστές, πέτρες πολλές !!!, πέτρες δεξιόστροφες, πέτρες που κυλούσαν, πέτρες που με κυνηγούσαν, πέτρες από δω, πέτρες από κει …"
Εχω την υποψία ότι οι διοργανωτές έφεραν επιπλέον πέτρες στα τελευτάια χιλίομετρα της διαδρομής και οι πινακίδες με την ένδειξη "μόνο 2 ακόμα" ήταν μάλλον σε μίλια. Παρόλο το μη κολακευτικό μου: 4 ώρες 44 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα, έφτασα στη γραμμή τερματισμού μάλλον με 4 κιλά λιγότερα αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο।
Το καταευχαριστήθηκα.

Άμα με ρωτήσετε ...
"γιατί κουράζεσαι και τρέχεις- ειδικά όταν έχεις ήδη τόσα προβλήματα",
Απαντώ:
"Η ενεργητική απασχόληση με βοηθάει περισσότερο από την παθητική κατανάλωση" !!!

Στις φωτογραφίες:












Φωτογραφία μετά τον αγώνα





Στην επόμενη ζωή μου θα είμαι Αιθίοπας (εδώ μαζί με τον άτυχο Ογκένι Ταφέσε ο οποίος παρότι ασυναγώνιστος, έχασε έναν σταθμό ελέγχου).











Οι Πρωταγωνιστές / Νικητές, 1ος Δημήτρης Θεοδωρακάκος και 2ος ο Σλάβομιρ Μάτρας, στην μέση ο Στέφανος Μπαλάνος (ο ανερχόμενος βετεράνος που σπάει τα χρονόμετρα)!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου