Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Υπάρχει η άλλη Ελλάδα !

Οταν όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με τα “αθλητικά” έκτροπα του Σαββάτου τις 30 Απριλίου (και γίνεται η χ΄﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ Σαββοώρα διεθνώς ρεζίλι), κάπου σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδος ο Βασίλης, ο Στέργιος και η παρέα τους, δείχνουν τι εστί πραγματικά αθλητισμός...
 
Ετσι λοιπόν, το Σάββατο 30 Απριλίου, έγινε στον Παρνασσό ένας πανέμορφος αγώνας Χιονοδρομίας (Ski) για παιδία ηλικίας 6-12 ετών. (ΜΑ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ  ??? - θα απαντήσω για χιλιοστή φορά ... καλύτεροι μήνες για σκι στην Ελλάδα είναι ο Μάρτιος - και φέτος ΚΑΙ ο Απρίλιος).

Λοιπόν, 45 μικρά παιδιά, με 45 μεγάλα χαμόγελα, αγωνίστηκαν σε ένα αγώνα σκι με κέφι, γέλιο, σοκολάτες και πολλά δώρα για όλους. Ολοι οι συμμετέχοντες μικροί αθλητές, βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους. Στην ιστοσελίδα του χορηγού www.patini.gr, θα βρείτε τις επόμενες μέρες φωτογραφίες των μικρών αθλητών καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα. 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές (Σχολές ΣΚΙ Πάππος - Μπαλτούμης) για τη σημαντική αυτή ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ τους, αλλά και στα ΕΤΑ (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα), που παρόλες τις δυσκολίες που και εκείνοι αντιμετωπίζουν στήριξαν έμπρακτα τον αγώνα.

Υστερόγραφο. Δεν μπορώ να μη το πω ... αλλά θα το κάνω όσο πιο ευγενικά γίνεται: Αγαπητοί "Δημοσιογράφοι" και κάθε είδους "Σχολιαστές", που ασχολήστε μόνο με το να αναμεταδίδετε τις αθλητικές ασχήμιες αυτού του τόπου και δεν κουνιέστε από την καρέκλα σας για να ψάξετε να βρείτε τα όμορφα, τα θετικά και τα ελπιδοφόρα ... Ε για μένα - και το λέω ευθέως - είστε μέρος του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου