Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Συρρικώνεται ο Όμιλος Media-Saturn ???


Απο την μία οι Πολιτικοί φέρνουν Γερμανούς για επενδύσεις και απο την άλλη, οι εδώ Γερμανοί φαίνονται να δυσκολέυονται γιατί κατα το NETFAX και το advertising.gr ...(Τελικά όταν μιλαμε για επενδύσεις πρέπει να σκευτόμαστε ΠΑΡΑΓΩΓΗ και όχι καταναλωτική εμπορία, στο οποίο υπάρχουν ήδη δυνατές ελληνικές εταιρίες - όπως το Plaisio και το Public - ειδικά σε μια περίοδο ύφεσης. Ισως η - επιτηχημένη στο εξωτερικό - MediaMarkt & Saturn, να πρέπει να στραφεί προς τους καταναλωτές μέσο Internet).

"Σε εκτεταμένες περικοπές και σημαντική αναδιάρθρωση του δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα, προχωρά ο Όμιλος Media-Saturn, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες και τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αυλαία έπεσε για την αλυσίδα Saturn με κάποια από τα καταστήματά της να κλείνουν και τα υπόλοιπα να εντάσσονται στο δίκτυο της MediaMarkt. Απόφαση του Ομίλου είναι να κινηθεί πλέον στην ελληνική αγορά μόνο με το brand της MediaMarkt και σε αυτό το πλαίσιο στο δίκτυο της εν λόγω αλυσίδας προστίθενται τα καταστήματα της Λ. Συγγρού στην Καλλιθέα, της Λ. Μαραθώνος στο Γέρακα, καθώς επίσης και της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, τα οποία λειτουργούσαν κάτω από την επωνυμία Saturn.

Παράλληλα, στο πλαίσιo προσαρμογής του δικτύου στα νέα δεδομένα, τα καταστήματα Μedia Markt Φαλήρου, Saturn Σταθμού Λαρίσης και Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη θα διακόψουν τις εργασίες τους, ενώ μονάχα το 50% του προσωπικού τους θα μεταφερθεί σε θέσεις εργασίας εντός του Ομίλου.

Με βάση τις εξελίξεις αυτές, ο όμιλος Media Saturn θα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μόνο με το δίκτυο της Media Markt, το οποίο θα αποτελείται από 10 καταστήματα (στις περιοχές Αμαρουσίου, Περιστερίου, Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Αργυρούπολης, Καλλιθέας και Γέρακα για την ευρύτερη περιοχή Αττικής, Πυλαίας, Σταυρούπολης και Σταθμού για την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και το κατάστημα που λειτουργεί στη Λάρισα). "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου