Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

7η Νυχτερινή Δρομική Εξόρμηση στη Λαυρεωτική


Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012, και με ώρα προσυγκέντρωσης 19:00 έως 20:00, η γνωστή παρέα των φίλων δρομέων διοργανώνει και φέτος την «7η Νυχτερινή Δρομική Εξόρμηση στη Λαυρεωτική» στη μνήμη του αξέχαστου Γιάννη Παπαματθαίου.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους και όλες στο όμορφο πάρκο με το Φοινικόδασος στο Λαύριο, για να συντρέξουμε υπό το φως του φεγγαριού (ώρα εκκίνησης 20:45) σε μια μοναδική, πανέμορφη κυκλική διαδρομή, απόστασης 21,1 χιλιομέτρων (ημιμαραθώνιος) που περνάει από τις εξής περιοχές : Λαύριο – Καμάριζα (Άγ. Κωνσταντίνος) – Δημουλάκι – Αμυγδαλέζα – Πλάκα Κερατέας – Λαύριο.
Προσοχή : Η διοργάνωση έχει τον χαρακτήρα μιας χαλαρής ομαδικής προπόνησης, σε ότι ρυθμό επιθυμεί ο καθένας, με μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ και για αυτό δεν θα υπάρξουν βραβεύσεις και κύπελλα. Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι θέλουν, φίλοι όλων των ηλικιών και ικανοτήτων, είτε τρέχοντας, είτε περπατώντας, είτε ακόμα και με ποδήλατο. Η διαδρομή είναι εξολοκλήρου σε άσφαλτο. Επίσης, επειδή πρόκειται για μια εντελώς ανεξάρτητη και αυτοδύναμη προσπάθεια, γνωστοποιούμε ότι όλοι οι φίλοι που θα τρέξουν (ή θα περπατήσουν) θα συμμετάσχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Για τον λόγο αυτό παρατίθενται λεπτομερείς τεχνικές οδηγίες, τόσο για την διαδρομή, όσο και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες γύρω από αυτή εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου